Our story
About us
Text in english
Serviciul 1
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de tratare/potabilizare apa prin comercilizarea de filtre care elimina diverse substante care sunt in exces in apa ( depasite fata de STAS potabilizare) . Aceste substante pot fi: fier, mangan, nitrati, duritate, PH, amoniu, arsen, diverse bacterii etc. Aceste filtre se personalizeaza in functie de analizele de apa ale fiecarui client in parte , aceste filtre putand fi diferite ca structura/volum de la un client la altul.
Serviciul 2
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de executie/reparatii pentru statiile de epurare apa pentru industrie sau comunitati locale de pana la 5000 locuitori. Putem sa executam statiile de epurare din faza de proiect sau putem sa preluam si faza de proiectare a acestora. Reparam/inlocuim orice echipament defect si refacem fluxul tehnologic al statiilor de epurare pentru incadrarea apelor in NTPA 01 sau NTPA 02.
Serviciul 3
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de mentenanta/service profesional cu personal tehnic de specialitate asigurand o continuitate de functionare a acestor echipamente prin interventii rapide si precise. Serviciul de mentenanta este asigurat 24 din 24 si in perioadele de sarbatori legale ( craciun , paste etc).
Serviciul 4
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de analize apa fizico-chimice cu aparate proprii din dotare sau analize microbiologice prin servicii externalizate.Analizele pot fi analize de proces pentru reglarea/parametrizarea statiilor de tratare si epurare, sau pot fi analize de constatare/incadrare in parametrii conform STAS ( analize foraje apa, analize retea ).
Politica in domeniul calitatii a S.C. ABSOLUT 2001 S.R.L. este urmatoarea:
Text in english
Do you want to work with us?
Contact us now! Contact