Povestea noastră
Despre noi
Compania Absolut 2001 S.R.L. activeaza pe piata din Romania inca din anul 2002 cu lucrari de anvergura si rezultate remarcabile in domeniul retelelor de alimentare cu apa si canalizare, avand numeroase licitatii castigate pe fonduri structurale, de mediu si de preaderare.

Gama de produse comercializate depaseste 10000 de repere, dintre care cele mai importante sunt: teava PEHD pentru apa, teava canalizare PVC si riflata pentru exterior, teava canalizare PVC pentru interior, tevi si fitinguri PPR pentru apă caldă şi rece, tevi si fitinguri PVC presiune, hidranti de incendiu, vane de sectorizare, vane si robineti pentru abur, capace carosabile si necarosabile, camine PE pentru canalizare, tevi si fitinguri din cupru, calorifere.
Serviciul 1
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de tratare/potabilizare apa prin comercilizarea de filtre care elimina diverse substante care sunt in exces in apa ( depasite fata de STAS potabilizare) . Aceste substante pot fi: fier, mangan, nitrati, duritate, PH, amoniu, arsen, diverse bacterii etc. Aceste filtre se personalizeaza in functie de analizele de apa ale fiecarui client in parte , aceste filtre putand fi diferite ca structura/volum de la un client la altul.
Serviciul 2
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de executie/reparatii pentru statiile de epurare apa pentru industrie sau comunitati locale de pana la 5000 locuitori. Putem sa executam statiile de epurare din faza de proiect sau putem sa preluam si faza de proiectare a acestora. Reparam/inlocuim orice echipament defect si refacem fluxul tehnologic al statiilor de epurare pentru incadrarea apelor in NTPA 01 sau NTPA 02.
Serviciul 3
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de mentenanta/service profesional cu personal tehnic de specialitate asigurand o continuitate de functionare a acestor echipamente prin interventii rapide si precise. Serviciul de mentenanta este asigurat 24 din 24 si in perioadele de sarbatori legale ( craciun , paste etc).
Serviciul 4
Compania ABSOLUT 2001 ofera servicii de analize apa fizico-chimice cu aparate proprii din dotare sau analize microbiologice prin servicii externalizate.Analizele pot fi analize de proces pentru reglarea/parametrizarea statiilor de tratare si epurare, sau pot fi analize de constatare/incadrare in parametrii conform STAS ( analize foraje apa, analize retea ).
Politica in domeniul calitatii a S.C. ABSOLUT 2001 S.R.L. este urmatoarea:
Politica noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate, pentru a satisface cerintele si asteptarile fiecarui client, cerintele legale si reglementate, dezvoltarea pietei de desfacere, reducerea cheltuielilor interne si situarea in pozitia cea mai favorabila in comparatie cu concurenta.

Principalul scop este de a deveni leader regional al calitatii in domeniul comercializarii produselor destinate lucrarilor edilitare, prin specializarea continua a personalului si competenta acestuia de a tine sub control procesele.

Imbunatatirea continua a calitatii se face prin implementarea, mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii. Documentele sistemului de management al calitatii: manualul calitatii, procedurile de sistem, procedurile operationale, instructiunile de lucru, precum si intreaga documentatie tehnica sunt concepute sa sustina aceasta politica si sa fie in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2008.
Recunoastem calitatea ca fiind responsabilitatea tuturor angajatilor. Ea este prevazuta si inclusa in serviciile oferite si este parte componenta a culturii organizatiei. Urmarim dezvoltarea unui mediu de lucru corect, performant si in concordanta cu toate normele legale de mediu, protectia muncii si P.S.I.

Promptitudinea, flexibilitatea, competenta, corectitudinea si respectul reciproc sunt atributele de baza ale relatiilor dintre noi si partenerii nostri de afaceri.

Obiectivele sistemului de management al calitatii reflecta preocuparea constanta a S.C. ABSOLUT 2001 S.R.L. in cresterea calitatii serviciilor furnizate, in primul rând prin implicarea tuturor angajatilor la imbunatatirea si supravegherea continua a calitatii activitatilor organizatiei.
Dorești să lucrezi cu noi?
Contactează-ne acum! Contact