Quick navigation

Sistem automat de eliminare fier,mangan 62.5 litri

Cod produs: ABS-F62.5

Informatii generale 

            Filtrele automate sunt echipamente destinate eliminarii fierului,manganului amoniului si a duritatii din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor schimbatoare de ioni speciale de a indeparta aceste substante din apa si de a fi regenerate (refacerea capacitatii de schimb ionic) cu solutie NaCl (saramura concentrata)

            Dimensionarea unui filtru se face in functie de debitul maxim (m3/h), consumul zilnic de apa (m3/zi), concentratia totala de substante din apa.

Descriere

            Filtrele automate single au o structura robusta, corpul lor fiind format dintr-un recipient de polietilena armat cu fibra de sticla avand montat la partea superioara sistemul vana-programator electronic.

            Sistemul vana-programator electronic digital permite controlul direct si permanent al functionarii. Vana este compacta, realizata din material ABS netoxic, realizeaza cicluri complete de lucru in cinci faze : retinere substante in exces, spalare inversa, absorbtie solutie regenerare, clatire, reumplere vas solutie regenerare. Programatorul electronic digital permite setarea orei la care sa se declanseze regenerarea, precum si cat de des trebuie sa se faca regenerarea. De asemenea acesta permite si setarea duratei tuturor fazelor regenerarii si dupa volum in functie de specificul aplicatiei.

            Vasul de saramura este realizat din PE si este prevazut cu un sistem special de siguranta care previne umplerea in exces a acestuia.

Montajul filtrului nu este inclus in pret . Montajul se poate asigura la cerere contra- cost .Pretul montajului este afisat pe site

7437.50 lei Price for one piece

VAT is included

Quantity

Parametri de operare

Racord de intrare/iesire  1’’

Racord de canalizare     ¾ ‘’

Presiune de lucru          2.0 - 6.0 bari

Temperatura de lucru    5 - 35 ºC

Tensiune alimentare       220V – 50Hz

Tensiune de lucru          12V – 50Hz

Dimensiuni de montaj 

Inaltime/diametru        1800/900 mm

Do you want to work with us?
Contact us now! Contact