Quick navigation

Dedurizator automat 62,5 litri

Cod produs: ABS-D62.5

Informatii generale 

            Dedurizatoarele automate sunt destinate reducerii duritatii apei prin eliminarea ionilor de calciu si magneziu din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor schimbatoare de ioni de a inlocui ionii de Ca2+ si Mg2+ din apa cu ionii de Na1+ din structura lor si de a fi regenerate (refacerea capacitatii de schimb ionic) cu solutie NaCl (saramura concentrata).

            Dimensionarea unui dedurizator se face in functie de debitul maxim (m3/h), consumul zilnic de apa (m3/zi), duritatea apei (°G) si ciclul de dedurizare (m3 apa dedurizata x °G).

 
Descriere

            Dedurizatoarele automate au o structura compacta. Astfel corpul dedurizatorului, realizat dintr-un recipient de polietilena armat cu fibra de sticla, avand montat la partea superioara sistemul vana-programator electronic, impreuna cu vasul de saramura prevazut cu un sistem special de siguranta care previne umplerea in exces a acestuia, formeaza o singura unitate.

            Sistemul vana-programator electronic digital permite controlul direct si permanent al functionarii. Vana este compacta, realizata din material ABS netoxic, realizeaza cicluri complete de lucru in cinci faze : dedurizare, spalare inversa, absorbtie solutie regenerare, clatire, re-umplere vas solutie regenerare.

Programatorul electronic digital permite setarea orei la care sa se declanseze regenerarea, precum si cat de des trebuie sa se faca regenerarea. Acesta permite setarea duratei tuturor fazelor regenerarii dupa timp sau volum de apa , in functie de specificul aplicatiei. Dupa incheierea operatiei de regenerare dedurizatoarele revin automat in starea de functionare.

            Vasul de saramura este realizat din polietilena si este prevazut cu un sistem special de siguranta care previne umplerea in exces a acestuia.

Montajul filtrului nu este inclus in pret . Montajul se poate asigura la cerere contra- cost . Pretul montajului este afisat pe site.

5295.50 lei Price for one piece

VAT is included

Quantity

Parametri de operare

 

Racord de intrare/iesire              1’’

Racord de canalizare                  ¾’’                                                                                                   

Presiune de lucru                      2.0 - 6.0 bari

Temperatura de lucru                5 - 35 ºC

Tensiune alimentare                   220V – 50Hz

Tensiune de lucru                      12V – 50Hz

Dimensiuni de montaj               1800x1000 mm

Inaltime/diametru                     1800/900 mm

Do you want to work with us?
Contact us now! Contact