Navigare rapidă

Osmoza inversa 300 litri/h

 Osmoza inversa este un echipament folosit in tratarea apei care elimina in proportie de 99% toate sarurile din apa . Osmoza are o membrana semi-permeabila care elimina compusii fizico-chimici din apa precum si bacteriile, obtinandu-se o apa pura dupa tratare. Datorita dimensiunilor porilor membranelor de 0,0001 microni , prin membrane trec moleculele de apa cu o dimensiune mai mica decat porii, iar celelalte substante sunt oprite si aruncate la canalizare. Osmoza are nevoie de o pre-tratare deoarece compusi precum fierul,manganul si duritatea colmateaza porii membranei aceasta pierzandu-si proprietatea de tratare. Deasemenea o alta conditie obligatorie necesara pentru buna functionare a osmozei este clorul rezidual. Acesta trebuie sa aiba o valoare mai mica de 0,1 mg/l .

 Sistemul de osmoza oferit de noi contine analizor de conductivitate pentru a urmarii permanent conductivitatea apei de proces. Aceasta valoare este afisata pe un display situat pe panoul frontal. Sistemul mai contine manometre si rotametre pentru masurarea debitului de apa osmozata (permeat) oferit de sistem precum  si a presiunii de lucru. La cerere se poate monta suplimentar un sistem automat de CiP -are pentru spalarea membranelor osmozei .

La iesirea apei din osmoza trebuie montat un tanc de stocare deschis . Osmoza nu poate furniza direct apa in retea. Apa osmozata va fi re-pompata in retea cu ajutorul unui alt grup de pompare montat la iesirea din rezervor . 

22300.00 lei Preț pe bucată

TVA inclus

Cantitate

Caracteristici tehnice :

Apa de intrare in osmoza trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

- Fier  max. 0,2 mg/l

- Mangan 0,00 mg/l

- Duritate max. 0,1 mg/l

- Clor liber < 0,1 mg/l

Presiune de lucru la intrarea in osmoza - 2 bar 

Presiunea de lucru a osmozei 12 bar

Presiunea de iesire din osmoza  0,5 bar 

Conexiuni IN/OUT/Drain - 1/2" - 3/8''  - 3/8''

Dimensiuni 1500/800/350 mm

Dorești să lucrezi cu noi?
Contactează-ne acum! Contact