Navigare rapidă

FILTRU ELIMINARE NITRATI 50 LITRI

Informatii generale 

                Denitrificatoarele automate sunt echipamente destinate eliminarii nitratilor din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor schimbatoare de ioni de a indeparta ionul NO3-  din apa si de a fi regenerate (refacerea capacitatii de schimb ionic) cu solutie NaCl .

                Dimensionarea unui denitrificator se face in functie de debitul maxim (m3/h), consumul zilnic de apa (m3/zi), concentratia de nitrati si de sulfati din apa.

 

 

Descriere

                Denitrificatoarele automate single au o structura robusta, corpul lor fiind format dintr-un recipient de polietilena armat cu fibra de sticla avand montat la partea superioara sistemul vana-programator electronic.

                Sistemul vana-programator electronic digital permite controlul direct si permanent al functionarii. Vana este compacta, realizata din material ABS netoxic, realizeaza cicluri complete de lucru in cinci faze : denitrificare, spalare inversa, absorbtie solutie regenerare, clatire, reumplere vas solutie regenerare. Programatorul electronic digital permite setarea orei la care sa se declanseze regenerarea, precum si cat de des trebuie sa se faca regenerarea. De asemenea acesta permite si setarea duratei tuturor fazelor regenerarii in functie de specificul aplicatiei.

                Vasul de saramura este realizat din PE si este prevazut cu un sistem special de siguranta care previne umplerea in exces a acestuia.

5595.00 lei Preț pe bucată

TVA inclus

Cantitate
Dorești să lucrezi cu noi?
Contactează-ne acum! Contact