Carbune granular activat

Carbune granular activat– este un mediu filtrant puternic adsorbant cu utilizare in mod special pentru apa potabila si pentru eliminarea substantelor oxidate (hidroxidul de fier sau de mangan), derivatilor, sau agentilor de dezinfectie introdusi in apa (de exemplu clorul sau ozonul) . 

Deasemena carbunele granular activat retine sbstantele organice din apa care in reactii cu alte substante introduse in procesul de tratare contribuie la formarea de trihalometani .

17.85 lei Preț pe litru

TVA inclus

Cantitate

min. 56 litri

 Carbunele activ se comercializeaza la saci de 56 litri .

 Conditii de lucru pentru carbune activat in tratarea apei:

– apa care se va filtra cu carbune activ nu are voie sa contina uleiuri sau suspensii;
– apa care se va filtra cu carbune activ nu trebuie sa contina turbiditate sau clor in exces , pentru o durata cat mai lunga de functionare. in general pentru un filtru automat cu carbune activat, fie ca este vorba de zona rezidentiala sau industriala, perioada de utilizare este de doi ani. Dar asta in conditiile in care exista o filtrare prealabila . Conteaza foarte mult si ce fel de apa se trateaza, cu cat este mai incarcata apa (cu contaminanti chimici si organici) cu atat durata de utilizare se miscsoreaza. Dupa aceasta perioada se schimba doar patul de carbune activ din filtru, nu si filtru cu totul  . 

Dorești să lucrezi cu noi?
Contactează-ne acum! Contact